Ga voor een optimale werking

Wanneer u gebruik maakt van een besturingstechniek is het uiteraard de bedoeling dat alles naar behoren werkt. Moet er een nieuwe installatie aangelegd worden of bent u op zoek naar iemand die ook met installatietechniek en regeltechniek uit de voeten kan? Neem contact op met ons bedrijf en ontdek de ruim 80 jaar ervaring die wij van DQS Elektrotechniek voor u beschikbaar hebben. Uiteraard kunnen wij u op het gebied van besturingstechniek geheel voorzien en bent u zeker van een hoogwaardige service. Wij beschikken over de juiste materialen om u te helpen met uw project. Met trots kunnen wij zeggen dat wij door de jaren heen op het gebied van besturingstechniek al heel wat tevreden klanten erbij hebben gekregen. Degelijkheid van installaties en materialen kunnen wij u altijd garanderen. Omdat wij graag iedereen van dienst willen zijn, kunt u bij ons altijd rekenen op scherpe tarieven voor onze dienstverlening. Bij ons hoeft u nooit teveel te betalen en kunt u geheel rekenen op eerlijke prijzen. Wilt u voor uw project meer weten over de kosten? Wij zullen op basis van uw project een offerte op maat aanleveren. U weet op die manier vooraf exact waar u aan toe bent. U zult niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Kies ook voor een professionele aanleg

Dankzij de vakkennis, die wij op het gebied van besturingstechniek hebben, is geen project te klein of te groot. Voor nieuwbouw en renovatie hebben wij alles in huis om u te voorzien van de juiste besturingstechniek. Samen met onze medewerkers kunnen wij u garanderen dat alles op de juiste manier uitgevoerd zal worden en dat u bij oplevering helemaal tevreden kunt zijn.

Met een ruime afdeling op het gebied van elektrotechniek hebben wij u uiteraard veel te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van specialismen waarop u bij ons kunt rekenen.

  • licht- en krachtinstallaties
  • verlichtingssystemen
  • data installaties
  • regeltechnische installaties
  • zwakstroominstallaties
  • totaaloplossingen voor elektrotechnische systemen

Besturingstechniek

Contact opnemen altijd mogelijk!

Wilt u meer informatie over besturingstechniek? Bij ons kunt u altijd rekenen op een uitgebreid deskundig advies. Onze medewerkers zullen u altijd professioneel te woord staan en u de mogelijkheden haarfijn uitleggen. Contact opnemen over besturingstechniek kan door te bellen of te mailen. U kunt bij ons bedrijf voor besturingstechniek uiteraard altijd rekenen op een snel en passend antwoord op al uw vragen.