Kies voor een optimaal klimaatbeheersysteem

Klimaatbeheersystemen vormen een intrinsiek onderdeel van gebouwinfrastructuur en van uw gebouwbeheersysteem (GBS). Voorkom grote hitte in de zomers, zorg voor efficiënte verwarming in de winter en zorg dat de ventilatie op orde is. Een klimaatsysteem kan helpen om temperatuurschommelingen te monitoren en deze tijdig te beïnvloeden. Ook ventilatie is erg belangrijk om een gezond klimaat te behouden in uw bedrijfspand, kantoor, hotel of voorziening. Voorkom hoge CO2-waardes en zorg voor filtering van de lucht. Zo zorgt u voor een prettig en gezond klimaat. Voor de klimaatbeheersing van gebouwen zijn diverse installaties nodig die voornamelijk rekenen op het toepassen van meet- en regeltechniek. Deze systemen monitoren bijvoorbeeld de temperatuur en sturen op basis van die waarden de nodige verwarmingselementen aan. Klimaatbeheersing in gebouwen kan vrij snel complex worden afhankelijk van de prestaties, gewenste snelheid en natuurlijk de verbruikte energie. Het is daarom slim om kritisch te laten kijken naar wat er nodig is voor een systeem dat aan uw eisen voldoet en tegelijkertijd geen extreme kosten met zich mee brengt. In dit geval kunt u voor een klimaatsysteem goed terecht bij de professionals van DQS Meet- en regeltechniek. Neem nu snel en vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor klimaatbeheersing in uw gebouwen.

De professionals van DQS

Tijdens een project voor uw nieuwe klimaatinstallatie kunt u gebruik maken van de jarenlange ervaring en actuele kennis van onze experts. Zo heeft u toegang tot ervaren calculators, werkvoorbereiders, projectleiders, ingenieurs, paneelbouwers en installateurs. Door onze constante doorontwikkeling zijn wij op de hoogte van de meest actuele kennis op het gebied van gebouw klimaatsystemen en de meet- en regeltechniek die daarbij hoort. Al jarenlang worden wij naar volle tevredenheid ingeschakeld door heel Nederland om aan unieke klimaatsystemen te werken. Denkt u hier ook behoefte aan te hebben? Bij DQS vindt u alles onder hetzelfde dak en kunt u zorgeloos genieten van een vakkundig geconstrueerd klimaatbeheersysteem.

klimaatbeheersing

Hoe werkt DQS aan uw klimaatinstallatie?

Bij DQS werken wij al jarenlang op professioneel niveau aan klimaatinstallaties in diverse sectoren en industrieën. Zo werken wij al sinds lange tijd voor werktuigbouwkundige installatiebureaus, zorginstellingen, kantooreigenaren, hotels, scholen, winkels, productiebedrijven en de industrie. Wij ontwerpen, assembleren en installeren uw systemen, zorgen voor de meet- en regeltechniek en werken met hoogwaardige componenten. Met goed opgeleid personeel werken wij aan hoogwaardige klimaatinstallaties door het hele land vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Wij voorzien u van alle nodige componenten en benodigde schakelkasten en weten deze naadloos te integreren in de bestaande of nieuwe infrastructuur in uw bedrijfsgebouw. Wanneer wij werken aan uw klimaatinstallatie schakelkast dan wordt deze geassembleerd binnen onze eigen werkplaats met uitsluitend A-merk materialen waarna deze op locatie wordt afgemonteerd. Laat u voorzien van een professioneel klimaatbeheersysteem met DQS Meet- en Regeltechniek.

Normen van en voor het toepassen van klimaatsystemen

Volgens het bouwbesluit dienen variabelen zoals de ventilatie goed op orde te zijn in uw nieuwbouwproject. Houd rekening met deze richtlijnen en wees verzekerd van een goed klimaat. Wanneer u kiest voor het toepassen van een professioneel klimaatbeheersysteem voor uw gebouw dan komen er diverse vragen om de hoek kijken. Hoe groot moet dit systeem zijn en wat heb ik hiervoor nodig? DQS kan u helpen met het ontwerpen van en het installeren van uw nieuwe klimaatinstallatie. Bovendien houden wij rekening met alle geldende NEN normen en andere richtlijnen die voorschrijven met welke kabeldiktes, aansluitingen en veiligheidsvoorzieningen gewerkt moet worden. Bij het assembleren van een meet- en regeltechnisch paneel voor uw klimaatbeheersysteem komen deze ook direct om te hoek kijken. Bij DQS kunt u dit laten assembleren door gecertificeerd personeel en wordt er uitsluitend gewerkt met A-merk componenten zodat uw operatie nooit stil komt te staan en zodat veiligheid altijd volledig gewaarborgd is.

Onze ervaring met klimaatbeheersing

DQS heeft veel ervaring op het gebied van Meet- en regeltechniek. Wij hebben voor diverse opdrachtgevers verschillende systemen geplaatst op het gebied van klimaatbeheersing. Een aantal van onze opdrachtgevers zijn:

  • NS
  • Regiocollege in Zaandam
  • Primark in Nijmegen en Venlo
  • Ibis Hotel in Scheveningen

Wilt u een overzicht krijgen van de projecten die wij uitgevoerd hebben? Bekijk dan onze Referenties.

Neem contact met ons op voor een optimaal klimaatbeheersysteem

U kunt ons inschakelen voor elke projectfase voor uw nieuwe klimaatinstallatie. Vanaf het begin tot aan de eindoplevering kunnen wij betrokken zijn om u van de meet- en regeltechniek te voorzien die van belang is voor uw project. Wij assembleren alle elektronica binnen onze eigen werkplaats en monteren deze snel bij u op locatie. Vindt u kwaliteit net zo belangrijk? En bent u op zoek naar een resultaatgerichte uitvoering? Benader ons snel, dan staan we u graag te woord over uw klimaatbeheersing vraagstukken. Bel direct naar 020-6926939 of stuur een e-mail naar info@dqsbv.nl. U wilt toch ook een klimaatsysteem dat werkt? Neem DQS Meet- en regeltechniek dan aan voor uw project!