Uw project afgerond door een echte professional

Bent u op zoek naar een installateur, die bij u op een vakkundige manier te werk kan gaan? DQS Elektrotechniek heeft alles in huis om uw project op een professionele manier af te ronden. Dankzij ruime ervaring hebben wij alle kennis beschikbaar om u op een deskundige manier te helpen. Met ons installatiebedrijf kunnen wij tal van technieken voor u verzorgen. U hoeft hierbij niet alleen te denken aan de installatietechniek, maar ook regeltechniek en besturingstechniek. Met een breed aanbod aan diensten hebben wij voor iedereen altijd een totaaloplossing beschikbaar. Wij willen als installateur iedere klant altijd naar tevredenheid van dienst zijn. U kunt bij ons daarom altijd rekenen op een goede service voor iedere dienst die wij u verlenen. Bovendien kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven en hoeft u dus nooit teveel te betalen. Wilt u meer weten over de eventuele kosten van uw project? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Middels een vrijblijvende offerte kunnen wij u alles vertellen over de kosten die uw project met zich mee kunnen brengen.

Vakkundige installatie

Wilt u een installateur inhuren in uw omgeving? DQS Elektrotechniek B.V. zal er alles aan doen om uw project vakkundig af te ronden. Als installateur hebben wij uiteraard alle materialen in huis om grote en kleine projecten op een professionele manier aan te pakken. Onze uiterst kundige medewerkers zullen zorgvuldig te werk gaan en u kunt erop rekenen dat wij uw project voor de volle 100 procent naar tevredenheid af zullen ronden. Met een uitgebreide afdeling elektrotechniek hebben wij als installateur bovendien allerlei technieken in huis om u de totaaloplossing aan te kunnen reiken.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij u op het gebied van elektrotechniek te bieden hebben.

  • licht- en krachtinstallaties
  • verlichtingssystemen
  • data installaties
  • regeltechnische installaties
  • zwakstroominstallaties
  • totaaloplossingen voor elektrotechnische systemen

Installateur

Contact opnemen voor een offerte

Als u meer wilt weten over ons als installateur, of de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag vrijblijvend voorzien van een deskundig advies en een op maat gemaakte offerte aanleveren. Om contact op te nemen kunt u uiteraard een mail sturen, maar bellen is ook een mogelijkheid. Wij, als installateur, zullen u naar tevredenheid te woord staan. Uw gehele project is bij ons van het begin tot en met het einde in goede handen.