Een vakkundige elektrotechnische installatie bij u in Haarlem

Voor diegenen, die in Haarlem op zoek zijn naar een goed installatiebedrijf hebben wij goed nieuws! DQS Meet- en regeltechniek heeft namelijk ruim 80 jaar ervaring als installateur, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij kunnen als installatiebedrijf in Haarlem op tal van gebieden een totaaloplossing leveren. Wij hebben als installateur op het gebied van Meet- en regeltechniek en klimaatbeheersing alles in huis om uw klus succesvol af te ronden. Met een breed aanbod aan diensten hebben wij alles in huis om uw project tot in de puntjes af te kunnen ronden. Niet alleen kunt u bij ons altijd rekenen op een hoogwaardige service, maar ook als u niet teveel wilt betalen bent u bij ons aan het juiste adres. Een brede dienstverlening, kennis en ervaring, en wij hanteren scherpe prijzen. Mocht u willen weten welke tarieven er gerekend worden, laat ons dan een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Zo weet u wat er mogelijk is en welke kosten dit ongeveer met zich mee zal brengen.

Een echte vakspecialist gezocht en gevonden

Wij kunnen u met ons installatiebedrijf in Haarlem altijd garanderen dat uw project op een vakkundige manier uitgevoerd zal worden. Wij hebben binnen ons installatiebedrijf namelijk alleen maar deskundige medewerkers, die beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw klus in Haarlem naar tevredenheid uit te voeren.

Elektronische-installatie

Een compleet dienstenpakket

Meet- en regeltechniek advies in Haarlem

Voor een deskundig advies op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek in Haarlem kunt u terecht bij de experts van ons installatiebedrijf. Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van kastenbouw, ketelregelingen en vele andere zaken. Doordat wij Priva, Siemens en Deos gecertificeerd zijn, kunt u er van op aan dat u te maken heeft met de beste professionals op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek. Een optimaal binnenklimaat, hoge mate van energiebesparing, comfort en efficiency staan bij ons installatiebedrijf daarbij hoog in het vaandel.

Klimaatbeheersing in Haarlem

U kunt ons inschakelen voor elke projectfase voor uw nieuwe klimaatinstallatie. Vanaf het begin tot aan de eindoplevering kunnen wij betrokken zijn om u van de meet- en regeltechniek te voorzien die van belang is voor uw project.

Hardware en software engineering in Haarlem

Aan de basis van elk ontwerp met betrekking tot hardware en software engineering in Haarlem staat een uitgebreide regeltechnische beschrijving van de installatie. Bij engineering van hardware en software is PLC een veelvoorkomende term. PLC is een afkorting die staat voor Programmable Logic Controller’. Naar het Nederlands vertaald staat PLC voor: programmeerbare logische eenheid. In een dergelijk PLC-systeem wordt de werking van een machine door ons installatiebedrijf geregeld. Daarnaast werkt ons installatiebedrijf in Haarlem met Synco. Synco zorgt voor geïntegreerde en intelligente gebouwsystemen. Synco kan door middel van deze gebouwsystemen een aanzienlijke energiebesparing voor u opleveren, zonder dat het comfort van uw leefomgeving afneemt. Met Webeasy kunnen wij de klimaat- en ruimteregeling en beveiliging beheersen. Webeasy maakt op die manier alle onderdelen van installaties in gebouwen transparant.

Bekabeling en installatie in Haarlem

Voor alle bekabeling- en installatiewerkzaamheden beschikt ons installatiebedrijf over een eigen montageploeg. Onze monteurs zijn uiterst vakkundig, flexibel en komen altijd hun afspraken na als het gaat om installatie en bekabeling. Of het nu gaat om kastenbouw, of andere vormen van elektrotechniek in Haarlem, onze specialisten kunnen uw volledige installatie voorzien van de juiste bekabeling.

Paneelbouw in Haarlem

Vanuit onze eigen werkplaats kunnen wij de paneelbouw voor u in Haarlem verzorgen. Bij paneelbouw maken wij gebruik van componenten van hoogwaardige A-merk fabrikanten. Alle producten die voor de paneelbouw door ons installatiebedrijf worden gebruikt voldoen bovendien aan alle NEN-normen.

Word ook klant en zie de voordelen

Wij hebben als installatiebedrijf in Haarlem natuurlijk al heel wat klanten mogen bedienen. U kunt daar straks ook bij horen. Met een uitgebreide service en deskundige medewerkers hebben wij als installatiebedrijf ook voor u in Haarlem de totaaloplossing binnen handbereik. Als uw project wordt opgeleverd zullen wij ervoor zorgen dat u gegarandeerd tevreden zult zijn.

Neem contact op met ons installatiebedrijf voor de vele mogelijkheden

Meer weten over de mogelijkheden bij ons installatiebedrijf? Ook voor u uit Haarlem zijn wij optimaal bereikbaar. U mag ons daarbij altijd mailen, maar bellen behoort ook tot de mogelijkheden. Heeft u een installatiebedrijf in Haarlem nodig? Wacht niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.