Installaties in Hoofddorp van hoge kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een installatiebedrijf in Hoofddorp, dan wilt u er natuurlijk van uit kunnen gaan dat alles geregeld wordt. Wij DQS Meet- en regeltechniek kunnen uw project tot in de puntjes regelen. Als installateur hebben wij al ruim 80 jaar ervaring binnen onze branche en zo dus ook al heel veel klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Bent u in Hoofddorp op zoek naar een installatiebedrijf dat de totaaloplossing kan leveren? Neem contact met ons op en laat ons weten wat er moet gebeuren. Wij hebben alles in huis om kleine en grote projecten voor u uit te voeren. Daarbij kunt u uiteraard altijd rekenen op vakkundige medewerkers en bieden wij een gegarandeerd goede service. Mocht u iemand nodig hebben op het gebied van Meet- en regeltechniek en klimaatbeheersing, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarbij behoort het ontvangen van een geheel vrijblijvende offerte uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan en weet u dus altijd vooraf wat de kosten voor uw project zullen zijn.

Maak ook gebruik van onze diensten

Als u in Hoofddorp een installatiebedrijf nodig heeft, dan zoekt u natuurlijk een bedrijf met kennis van zaken en ervaring. Wij kunnen als installatiebedrijf in Hoofddorp alle vakkundigheid garanderen dankzij onze deskundige medewerkers. Met een brede afdeling op het gebied van elektrotechniek hebben wij altijd een totaaloplossing in huis. U kunt ons niet alleen inschakelen bij nieuwbouw, maar ook voor renovatieprojecten staan wij graag voor u klaar.

Elektriciteitsmetingen

Een compleet dienstenpakket

Meet- en regeltechniek advies in Hoofddorp

Voor een deskundig advies op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek in Hoofddorp kunt u terecht bij de experts van ons installatiebedrijf. Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van kastenbouw, ketelregelingen en vele andere zaken. Doordat wij Priva, Siemens en Deos gecertificeerd zijn, kunt u er van op aan dat u te maken heeft met de beste professionals op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek. Een optimaal binnenklimaat, hoge mate van energiebesparing, comfort en efficiency staan bij ons installatiebedrijf daarbij hoog in het vaandel.

Klimaatbeheersing in Hoofddorp

U kunt ons inschakelen voor elke projectfase voor uw nieuwe klimaatinstallatie. Vanaf het begin tot aan de eindoplevering kunnen wij betrokken zijn om u van de meet- en regeltechniek te voorzien die van belang is voor uw project.

Hardware en software engineering in Hoofddorp

Aan de basis van elk ontwerp met betrekking tot hardware en software engineering in Hoofddorp staat een uitgebreide regeltechnische beschrijving van de installatie. Bij engineering van hardware en software is PLC een veelvoorkomende term. PLC is een afkorting die staat voor Programmable Logic Controller’. Naar het Nederlands vertaald staat PLC voor: programmeerbare logische eenheid. In een dergelijk PLC-systeem wordt de werking van een machine door ons installatiebedrijf geregeld. Daarnaast werkt ons installatiebedrijf in Hoofddorp met Synco. Synco zorgt voor geïntegreerde en intelligente gebouwsystemen. Synco kan door middel van deze gebouwsystemen een aanzienlijke energiebesparing voor u opleveren, zonder dat het comfort van uw leefomgeving afneemt. Met Webeasy kunnen wij de klimaat- en ruimteregeling en beveiliging beheersen. Webeasy maakt op die manier alle onderdelen van installaties in gebouwen transparant.

Bekabeling en installatie in Hoofddorp

Voor alle bekabeling- en installatiewerkzaamheden beschikt ons installatiebedrijf over een eigen montageploeg. Onze monteurs zijn uiterst vakkundig, flexibel en komen altijd hun afspraken na als het gaat om installatie en bekabeling. Of het nu gaat om kastenbouw, of andere vormen van elektrotechniek in Hoofddorp, onze specialisten kunnen uw volledige installatie voorzien van de juiste bekabeling.

Paneelbouw in Hoofddorp

Vanuit onze eigen werkplaats kunnen wij de paneelbouw voor u in Hoofddorp verzorgen. Bij paneelbouw maken wij gebruik van componenten van hoogwaardige A-merk fabrikanten. Alle producten die voor de paneelbouw door ons installatiebedrijf worden gebruikt voldoen bovendien aan alle NEN-normen.

Neem contact met ons installatiebedrijf op

Wilt u eerst meer informatie over ons installatiebedrijf of over de mogelijkheden die wij u in Hoofddorp kunnen bieden? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons een mail te sturen. Wat voor manier u ook gebruikt om contact op te nemen, wij zullen u altijd voorzien van een uiterst professioneel antwoord. Installatiebedrijf in Hoofddorp nodig? Neem vandaag nog contact met ons op en zie wat wij u met ons installatiebedrijf in Hoofddorp allemaal te bieden hebben.