Kwalitatief goed werk tegen scherpe tarieven

Heeft u in Zaandam een installatiebedrijf nodig voor een klein of groot project? Wij kunnen u als installatiebedrijf in Zaandam uitstekend van dienst zijn. Wij hebben als installateur op het gebied van Meet- en regeltechniek en klimaatbeheersing alles in huis om uw klus succesvol af te ronden. Dankzij de ruim 80 jaar ervaring weten wij heel goed wat er zich voor problemen kunnen voordoen. De oplossingen daarvoor kunnen wij u geven. Wij bieden een prima service en wij hebben alles in huis om u op een professionele manier te helpen. Wij zullen alles tot in de puntjes voor u verzorgen. Wij hebben een goede dienstverlening en leveren prima werk, daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op scherpe tarieven. Wij begrijpen als geen ander dat u graag vooraf een overzicht van de kosten voor een project wilt ontvangen. Mocht u een offerte willen aanvragen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Al vele klanten gingen u voor

U zult begrijpen dat wij door de jaren heen als installatiebedrijf ook in Zaandam al heel wat klanten hebben kunnen bedienen. Bent u dus op zoek naar een installatiebedrijf in Zaandam, dan kunt u contact met ons opnemen. Met grote regelmaat kunt u ons vinden bij nieuwbouw projecten, maar ook voor een grondige renovatie draaien wij onze hand niet om. Of het nu gaat om industriële panden, schoolgebouwen, kantoorpanden, bankgebouwen of verzorgingshuizen? Wij hebben alles in huis om uw project succesvol af te ronden.

elektra

Een compleet dienstenpakket

Meet- en regeltechniek advies in Zaandam

Voor een deskundig advies op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek in Zaandam kunt u terecht bij de experts van ons installatiebedrijf. Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van kastenbouw, ketelregelingen en vele andere zaken. Doordat wij Priva, Siemens en Deos gecertificeerd zijn, kunt u er van op aan dat u te maken heeft met de beste professionals op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek. Een optimaal binnenklimaat, hoge mate van energiebesparing, comfort en efficiency staan bij ons installatiebedrijf daarbij hoog in het vaandel.

Klimaatbeheersing in Zaandam

U kunt ons inschakelen voor elke projectfase voor uw nieuwe klimaatinstallatie. Vanaf het begin tot aan de eindoplevering kunnen wij betrokken zijn om u van de meet- en regeltechniek te voorzien die van belang is voor uw project.

Hardware en software engineering in Zaandam

Aan de basis van elk ontwerp met betrekking tot hardware en software engineering in Zaandam staat een uitgebreide regeltechnische beschrijving van de installatie. Bij engineering van hardware en software is PLC een veelvoorkomende term. PLC is een afkorting die staat voor Programmable Logic Controller’. Naar het Nederlands vertaald staat PLC voor: programmeerbare logische eenheid. In een dergelijk PLC-systeem wordt de werking van een machine door ons installatiebedrijf geregeld. Daarnaast werkt ons installatiebedrijf in Zaandam met Synco. Synco zorgt voor geïntegreerde en intelligente gebouwsystemen. Synco kan door middel van deze gebouwsystemen een aanzienlijke energiebesparing voor u opleveren, zonder dat het comfort van uw leefomgeving afneemt. Met Webeasy kunnen wij de klimaat- en ruimteregeling en beveiliging beheersen. Webeasy maakt op die manier alle onderdelen van installaties in gebouwen transparant.

Bekabeling en installatie in Zaandam

Voor alle bekabeling- en installatiewerkzaamheden beschikt ons installatiebedrijf over een eigen montageploeg. Onze monteurs zijn uiterst vakkundig, flexibel en komen altijd hun afspraken na als het gaat om installatie en bekabeling. Of het nu gaat om kastenbouw, of andere vormen van elektrotechniek in Zaandam, onze specialisten kunnen uw volledige installatie voorzien van de juiste bekabeling.

Paneelbouw in Zaandam

Vanuit onze eigen werkplaats kunnen wij de paneelbouw voor u in Zaandam verzorgen. Bij paneelbouw maken wij gebruik van componenten van hoogwaardige A-merk fabrikanten. Alle producten die voor de paneelbouw door ons installatiebedrijf worden gebruikt voldoen bovendien aan alle NEN-normen.

Bel of mail ons installatiebedrijf vanuit Zaandam

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die de medewerkers van installatiebedrijf in Zaandam voor u kunnen verzorgen? Neem contact met ons op door te bellen of stuur een e-mail. U kunt bij ons altijd rekenen op een snel, maar vooral deskundig antwoord. Laat vandaag nog weten wat uw project in Zaandam zal zijn en wij zullen u, als installatiebedrijf, optimaal van dienst zijn.