13
jun
0 Geen reacties

Integrale samenwerking de basis voor een slim en functioneel gebouw.

(Installatie vakbeurs Harderberg 12, 13 en 14 sept 2017)

Om een optimale werkomgeving te creëren in gebouwen is samenwerking in de keten op alle fronten noodzakelijk. Vanuit de samenwerking in de kern door architecten, adviseurs, aannemers, gebouwbeheerders, installateurs, regeltechnische firma’s en systeem integratoren is die met nieuwe technologische partijen nu nog vaak een missing link.

Door nieuwe technologieën daadwerkelijk toe te passen, worden gebouwen gebruikt waarvoor ze echt bedoeld zijn: welzijn van de mens bevorderen en bewaken.

De samenwerking tussen Octo een nieuwe technologische dienstverlener, welke gebouwen optimaliseert door data-analyses en DQS een gerenommeerde system integrator, is opgezet om de missing link te integreren.

Octo heeft een software platform ontwikkeld gekoppeld aan internet of things om slimme gebouwen te laten ontstaan. DQS ontwerpt, installeert, monitort en beheerd in deze zelfde gebouwen de regeltechnische klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen.

Controle van Comfort in decentrale ruimten in het gebouw , d.m.v. Dashboards met de gewenste kpi (kritische proces indicatoren) en tevens normering zoals BREEAM, WELL geprojecteerd op tablet, smartphone of groot beeldscherm in de lobby, geven de gebouwbeheerder en de gebruiker een perfect inzicht in de prestatie van het gebouw.

Energie reductie en prestatieverbetering zijn de resultanten.

Op de installatiebeurs Harderberg zullen Octo en DQS hun samenwerking aan de markt presenteren.

Het is ons een groot genoegen om u uit te nodigen voor een bezoek aan onze stand op installatievakbeurs te Harderberg op 12,13 en 14 september a.s..

 

De volgende collega’s zijn aanwezig tijdens deze beurs op , dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 september:

Presentatie van BREEAM, WELL, Energie Dashboard door Dirk Huijbers

een businessunit van

Presentatie: Performance Monitoring, Performance bewaking (KPI), Advies en nulmeting door Koos Noordermeer.

Comments are closed.