De techniek van Siemens voor uw slimme gebouw

Al jarenlang werken DQS Meet- en regeltechniek en haar installateurs naar volle tevredenheid met de producten van Siemens voor meet- en regeltechniek, gebouwbeheersystemen en procesbeheer projecten van klanten. Siemens levert kwaliteitsproducten die gebouwprestaties meten, voor gebouwautomatisering en -besturing, HVAC producten en voor de (brand)veiligheid. Siemens building technologies richt zich op het creëren van energie efficiënte en veilige gebouwen met smart infrastructure. Met Siemens producten kunnen behoeften van mensen en de gebouwde omgeving perfect op elkaar aansluiten. De “perfect place” zoals Siemens dit noemt is daarmee in een handomdraai geregeld. Hoe mooi is het om uw gebouwprestaties perfect te kunnen monitoren? Of wat dacht u van geautomatiseerde zonsverduistering, deuren en ramen en een optimale luchtvochtigheid en temperatuur voor u en uw werknemers. Het comfort neemt toe en energiekosten nemen af. Met DQS Meet- en regeltechniek haalt u een ervaren Siemens partner en installateur in huis dat uw meet- en regeltechniek, klimaatbeheersings of procesbeheer project van ontwerp tot installatie kan realiseren.

Gerenommeerd en wereldwijd toegepast

Siemens is wereldwijd leverancier van innovatieve oplossingen in de mobiliteit, industriële automatisering, gezondheidszorg en energie. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het opkomende IoT (Internet of Things), gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek. Onder de naam “perfect place” ontwikkelen zij vele producten voor gebouwautomatisering en klimaatregelingstechnologie in de gebouwde omgeving. Als wereldleider wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit, zodat u kunt genieten van efficiënte, schaalbare, en onderhoudsarme producten die voldoen aan stevige kwaliteitsnormen getest in extreme omstandigheden. DQS is om die reden al jaren ambassadeur, leverancier en installateur van Siemens producten. Met de ervaring die wij met deze systemen hebben, bent u verzekerd van een meet- en regeltechniek systeem dat bij u past. De flexibiliteit van Siemens producten garandeert bovendien een naadloze aansluiting op uw bestaande infrastructuur zodat u bijvoorbeeld ook gefaseerd nieuwe gebouwbeheersystemen kunt introduceren. Onze ervaren ontwerpers en installateurs staan voor u klaar.

MQS voor uw hoogwaardige Siemens installaties

DQS is specialist op het gebied van regel- en besturingstechniek in klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen. Voor opdrachtgevers uit diverse sectoren zijn wij dé specialist in meet- en regeltechniek oplossingen. Wij doen dit onder andere voor werktuigbouwkundige installatiebedrijven, opdrachtgevers van zorginstellingen, kantoorgebouwen, hotels, scholen, winkels, luxe woningen en in de industrie. Bij DQS werken ervaren calculators, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers en installateurs. Naast jarenlange ervaring in de automatisering van gebouwbeheersystemen en klimaatregelsystemen zijn wij in staat om buiten gebruikelijke kaders te denken. Zo blijven wij innovatief en oplossingsgericht. We zetten onze expertise in om de vraag van de opdrachtgever te vertalen naar slimme oplossingen en maken daarbij gebruik van vertrouwde merken zoals Siemens. Flexibiliteit, vertrouwen en korte communicatielijnen met onze opdrachtgever staan hoog in het vaandel Verder garanderen wij onze deskundigheid door lid te zijn van Techniek Nederland. Vanuit onze vestiging in onze hoofdstad Amsterdam werken onze installateurs aan meet- en regeltechniek projecten in heel Nederland.

Siemens voor uitgebreide mogelijkheden

Het installeren van slimme gebouwbeheersystemen gaat gepaard met het toepassen van allerlei meet- en regeltechniek waarin actuatoren, thermostaten, HVAC systemen en monitoring. Dit uitgebreide portfolio maakt het mogelijk om maatwerk te leveren dat schaalbaar, efficiënt en gepast is voor elke situatie. Bovendien zijn de producten goed te integreren binnen uw bestaande infrastructuur. Door gebruik te maken van flexibele communicatieprotocollen en gestandaardiseerde aansluitingen kunt u makkelijk systemen uitbreiden, aanpassen en toekomstbestendig maken. Voor een optimale installatie kunt u gebruik maken van DQS als leverancier, ontwerper en installateur van uw Siemens gebouwbeheersysteem, klimaatregeling of andere meet- en regeltoepassing.

Siemens-inbouwapparatuur_870

Neem contact op met de Siemens installateur van DQS

Bij DQS kunt u rekenen op kwaliteitsproducten van Siemens en hoogwaardige installatie volgens alle bestaande normen in de meet- en regeltechniek, klimaatbeheersing gebouwenbeheersystemen en procesbeheer. DQS beschikt over hoog opgeleide calculators, projectleiders, werkvoorbereiders en installateurs zodat uw project professioneel wordt ontworpen en uitgevoerd. DQS is er voor al uw industriële, tuinbouw en utiliteitsprojecten. Heeft u hierover nog vragen? Of wilt u weten wat de meet- en regeltechniek van Siemens hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 020-6926939 of stuur een e-mail naar info@dqsbv.nl. DQS Meet- en Regeltechniek voor al uw professionele projectmanagement en installatie van uw nieuwe Siemens gebouwbeheersysteem of klimaatregeling!