Over DQS

DQS is specialist op het gebied van regel- en besturingstechniek in klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen. We werken zowel voor werktuigbouwkundige installatiebedrijven als voor opdrachtgevers van zorginstellingen, kantoorgebouwen, hotels, scholen, winkels, en luxe woningen en in de industrie.

Bij DQS werken ervaren calculators, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers en monteurs. Stuk voor stuk vakmensen in duurzame regeltechniek, die in staat zijn buiten de gebruikelijke kaders te denken. We zetten onze expertise in om de vraag van de opdrachtgever te vertalen naar een slimme oplossingen. We zijn een flexibel team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en lid van UNETO-VNI. Vanuit onze vestiging in onze hoofdstad Amsterdam werken we aan projecten in heel Nederland.

  • Respect
  • Vakmanschap
  • Passie
  • Betrokkenheid
  • Teamwerk

teamwork

Reviews van onze klanten

DQS B.V.
4.5
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Kees van LieshoutKees van Lieshout
16:47 29 Jul 22
Max KeizerMax Keizer
13:06 16 May 22
jelle Pjelle P
17:26 28 Oct 20
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Toppers!
Oscar BultstraOscar Bultstra
11:18 14 Aug 20
Mike van der donkMike van der donk
11:44 30 Oct 18
Vriendelijk te woord gestaan telefonisch door de dame van de adminstratie, snelle response op (hulp)vragen. Ben goed van advies voorzien en snelle aanpak. Dienstverlening, advies en diensten naar mijn volledige tevredenheid. Zeker aan te bevelen wat mij betreft.
Samantha Ten VoordeSamantha Ten Voorde
10:21 30 Oct 18
Rob SchatorjéRob Schatorjé
09:44 29 Oct 18
Goed advies ! Vakmensen
js_loader