Paneelbouw met DQS Meet- en regeltechniek

De meterkast is een belangrijk knooppunt van uw elektrotechnische infrastructuur in uw bedrijfspand of industriële omgeving. Hier komt immers alle stroom binnen via de netbeheerder. Levert u terug met zonnepanelen? Ook dan zal dit via uw meterkast of een schakelpaneel gaan. Paneelbouw is daarom een belangrijk thema wanneer uw infrastructuur wordt aangelegd, vernieuwd of aangepast. Zo ontkomt u niet aan een (her)ontwerp van uw meterkast wanneer u een zonnepaneelinstallatie laat plaatsen, wanneer u een nieuw gebouwbeheersingssysteem introduceert of nieuwe klimaatregeltechniek implementeert. Vooral veiligheid van uw meterkast staat centraal. Bij verkeerde aansluitingen en aarding, ongeschikte onderdelen of een foutieve wegwerking van kabels kunnen zeer gevaarlijke situaties ontstaan die u koste wat het kost wilt voorkomen. Uw meterkast of schakelpaneel is immers een toegangspunt van uw (hoogspannings)infrastructuur. Ook wilt u rekening houden met calamiteiten. Zo wilt u bijvoorbeeld dat gevoelige processen zoals in ziekenhuizen of de industrie niet stil kunnen komen te liggen. Een geschikte groepenindeling is dan nodig en eventueel een aangesloten noodstroomvoorziening. In de paneelbouw gaat het om deze vraagstukken. Bij DQS helpen we u aan paneelbouw die geoptimaliseerd is voor uw situatie. Neem snel contact op met DQS voor paneelbouw en het ontwerp van meterkasten in uw bedrijfsomgeving of industriële omgeving.

Kwaliteitswaarborging volgens normen

Bij het ontwerpen van nieuwe schakel- en meterkasten dienen onze paneelbouwers en -ontwerpers aan strenge normen en bepaalde richtlijnen te voldoen. Daarmee wordt veiligheid gegarandeerd onder uiteenlopende omstandigheden. Zo dient bekabeling van een bepaalde doorsnede gebruikt te worden (afhankelijk van de stroomsterkte) en moeten automaten binnen een bepaalde tijd afgeschakeld te worden. Ook worden er eisen gesteld aan aardlekschakelaars, type zekeringen en afscherming. De NEN-EN-IEC normen omschrijven dit voor installatietechniek, laag- en hoogspanningsinstallaties en paneelbouw. Laat uw nieuwe installatie dus ontwerpen en installeren door een gecertificeerd en ervaren bedrijf. Bij DQS Meet- en regeltechniek heeft u de waarborging dat panelenbouwers zich aan de strengste eisen houden zodat calamiteiten worden uitgesloten en de veiligheid van u en uw werknemers wordt bewaakt.

De werkwijze van DQS

DQS is specialist op het gebied van regel- en besturingstechniek in klimaatinstallaties, gebouwbeheersystemen en paneelbouw. Voor opdrachtgevers uit diverse sectoren zijn wij de specialist in meet- en regeltechniek oplossingen. We leveren hiervoor de noodzakelijke componenten en infrastructuur. Wij doen dit onder andere voor werktuigbouwkundige installatiebedrijven, opdrachtgevers van zorginstellingen, kantoorgebouwen, hotels, scholen, winkels, en luxe woningen en in de industrie. In overeenstemming met u als opdrachtgever en de eisen die worden gesteld worden de ontwerpen overgenomen door onze paneelbouwers. Assemblage en eventuele productie wordt vervolgens uitgevoerd in de werkplaats van DQS waar uitsluitend componenten van hoogwaardige A-merk fabrikanten worden gebruikt voor de panelen. Volgens alle NEN-normen worden kabels gekozen, gestript, geknipt en weggewerkt. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig paneel waar u op kunt vertrouwen.

DQS voor uw panelenbouw

Bij DQS werken ervaren calculators, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers, installateurs en paneelbouwers. Jarenlange ervaring waarborgt bij ons de kwaliteit en regelmatige vernieuwing zorgt er voor dat we meegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen wij u altijd van het beste voorzien. Van ons kunt u bovendien verwachten dat we met u meedenken en met praktische oplossingen komen. Vanuit onze vestiging in onze hoofdstad Amsterdam werken onze installateurs aan meet- en regeltechniek projecten in heel Nederland. Paneelbouwers werken vanuit onze professionele werkplaats aan uw project die vervolgens op locatie kan worden opgeleverd. Bent u op zoek naar specialistische installatietechnische kennis over uw nieuwe project? Dan vind u bij DQS alles tot aan paneelbouw toe onder hetzelfde dak!

Neem nu contact op met DQS

Bij DQS helpen we u vanaf ontwerp tot oplevering aan het elektrotechnische paneel dat u nodig heeft. Onze paneelbouwers assembleren en produceren vanuit onze eigen werkplaats en onze installateurs leveren een paneel op locatie af dat voldoet aan de strengste richtlijnen en NEN normen. Bent u dus op zoek naar een professioneel en gerenommeerd bedrijf dat u kan voorzien van specialistische elektrotechnische infrastructuur zoals een meterkast, schakelkast of elektrotechnisch paneel? Neem dan contact met ons op voor de vragen die u nog heeft of om te oriënteren op de mogelijkheden. We staan u graag telefonisch te woord via 020-6926939. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dqsbv.nl. Professionele paneelbouwers voor industriële en bedrijfsmatige elektrotechnische infrastructuur vindt u bij uw enige partner: DQS Meet- en regeltechniek!