Onze aanpak

Bij DQS kunt u vertrouwen op een sterk vakteam. We houden van korte communicatielijnen met onze opdrachtgevers. We zijn gewend onze afspraken na te komen. We zijn snel en spelen adequaat in op uw wensen als het gaat om kwaliteit, budget en planning. U kunt rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en daarom nemen we onze bedrijfsvoering geregeld onder de loep.
We zijn flexibel als het gaat om de manier van samenwerken met onze opdrachtgevers. Soms zijn we bij een project betrokken als onderaannemer. Soms werken we in bouwteam en in dat geval zijn de opdrachtgever, gebouwgebruikers, adviseurs, aannemer en werktuigbouwkundig installateur vanaf het begin betrokken bij het integraal ontwerpproces betrokken. Verder investeren we graag in duurzame en prettige relaties met opdrachtgevers, partners en medewerkers Integriteit, openheid en respect voor elkaar geven we inhoud en daar handelen we naar.

Integraal ontwerpen

Bij een integraal ontwerpproces zitten opdrachtgever, gebouwgebruikers, adviseurs, aannemer, W- én E-installateur vanaf het begin van het ontwerpproces samen aan tafel. Dergelijk vroegtijdige overleg maakt het mogelijk slimme en innovatieve oplossingen toe te passen. Integraal ontwerpen resulteert vrijwel altijd in een zeer hoge kwaliteit installaties, die optimaal aansluiten bij de wensen van de uiteindelijke gebruiker. DQS heeft met Integraal ontwerpen inmiddels aansprekende resultaten geboekt. In veel gevallen levert dat een betere kwaliteit van de technische installaties op, minder faalkosten, een langere economische levensduur en lagere exploitatiekosten.

Laat u vakkundig adviseren

Ieder project van DQS begint met een gedegen regeltechnisch advies. We staan uitvoerig stil bij uw wensen en brengen in kaart wát u wilt bereiken met installatietechniek. Vervolgens adviseren onze vakspecialisten u uitgebreid over de mogelijke oplossingen. DQS heeft in huis zowel de kennis van meet- en regeltechniek als van werktuigbouw-kundige processen. Dat biedt een goede basis om de installatie exact op uw wensen af te stemmen. Vooraf stellen we voor u een offerte op maat samen. Daarin beschrijven we nauwkeurig hoe de installatie er uiteindelijk uit komt te zien. Ook selecteren we alle regelapparatuur, regelkasten, toerenregelaars, bekabeling en veldapparatuur. DQS werkt daarbij uitsluitend met hoogwaardige producten van onder meer Priva, Siemens en Deos.

Een jaarplan voor álle onderhoudswerkzaamheden

DQS beschikt over een gestandaardiseerde werkwijze voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Daarbij stellen we in gezamenlijk overleg een jaarplan op voor álle onderhoudswerkzaamheden.

Afhankelijk van de omvang van de installatie en uw wensen, maken we tevens een meerjarenbegroting op voor de regeltechnische installaties. Onze onderhoudsrapportages geven u vervolgens op ieder moment inzicht in de conditie van uw gebouwinstallaties. Zodat u precies weet waar u aan toe bent!