Voor een vakkundige installatie in Amstelveen

Voor particulieren en bedrijven die woonachtig zijn in de omgeving van Amstelveen kunnen wij als installatiebedrijf de juiste totaaloplossing bieden. Wij kunnen u met meer dan 80 jaar ervaring en de juiste kennis op het gebied van Meet- en regeltechniek en klimaatbeheersing optimaal van dienst zijn. Wilt u genieten van hoogwaardige service? Wij van DQS Meet- en regeltechniek zullen alles van A tot Z voor u regelen. Bij ons kunt u rekenen op vakkundige medewerkers, die u een breed aanbod van diensten kunnen leveren. Als u op zoek gaat naar een installatiebedrijf in Amstelveen dan wilt u uiteraard niet teveel betalen. Bij ons kunt u daarom niet alleen rekenen op goed werk en een prima service, maar dit alles ook nog eens tegen de scherpste prijzen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de kosten voor uw project of kastenbouw? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag om een offerte.

Een installatiebedrijf met veel ervaring

Als u op zoek bent naar een installatiebedrijf in Amstelveen, dan wilt u uiteraard iemand met ervaring. Wij hebben door de jaren heen een brede klantengroep op weten te bouwen. Ook u in Amstelveen zouden wij graag aan onze klantengroep willen toevoegen. Als installatiebedrijf zijn wij vooral veel te vinden in verzorgingshuizen, industriële panden, schoolgebouwen, kantoorpanden, maar ook in bankgebouwen. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, beide zijn voor ons geen enkel probleem.

Elektronische-installatie

Een compleet dienstenpakket

Regel- en besturingstechniek advies in Amstelveen

Voor een deskundig advies op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek in Amstelveen kunt u terecht bij de experts van ons installatiebedrijf. Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van kastenbouw, ketelregelingen en vele andere zaken. Doordat wij Priva, Siemens en Deos gecertificeerd zijn, kunt u er van op aan dat u te maken heeft met de beste professionals op het gebied van regeltechniek en besturingstechniek. Een optimaal binnenklimaat, hoge mate van energiebesparing, comfort en efficiency staan bij ons installatiebedrijf daarbij hoog in het vaandel.

Klimaatbeheersing in Amstelveen

U kunt ons inschakelen voor elke projectfase voor uw nieuwe klimaatinstallatie. Vanaf het begin tot aan de eindoplevering kunnen wij betrokken zijn om u van de meet- en regeltechniek te voorzien die van belang is voor uw project.

Hardware en software engineering in Amstelveen

Aan de basis van elk ontwerp met betrekking tot hardware en software engineering in Amstelveen staat een uitgebreide regeltechnische beschrijving van de installatie. Bij engineering van hardware en software is PLC een veelvoorkomende term. PLC is een afkorting die staat voor Programmable Logic Controller’. Naar het Nederlands vertaald staat PLC voor: programmeerbare logische eenheid. In een dergelijk PLC-systeem wordt de werking van een machine door ons installatiebedrijf geregeld. Daarnaast werkt ons installatiebedrijf in Amstelveen met Synco. Synco zorgt voor geïntegreerde en intelligente gebouwsystemen. Synco kan door middel van deze gebouwsystemen een aanzienlijke energiebesparing voor u opleveren, zonder dat het comfort van uw leefomgeving afneemt. Met Webeasy kunnen wij de klimaat- en ruimteregeling en beveiliging beheersen. Webeasy software engineering maakt op die manier alle onderdelen van installaties in gebouwen transparant.

Bekabeling en installatie in Amstelveen

Voor alle bekabeling- en installatiewerkzaamheden beschikt ons installatiebedrijf over een eigen montageploeg. Onze monteurs zijn uiterst vakkundig, flexibel en komen altijd hun afspraken na als het gaat om installatie en bekabeling in Amstelveen. Of het nu gaat om kastenbouw, of andere vormen van elektrotechniek in Amstelveen, onze specialisten kunnen uw volledige installatie voorzien van de juiste bekabeling.

Paneelbouw in Amstelveen

Vanuit onze eigen werkplaats kunnen wij de paneelbouw voor u in Amstelveen verzorgen. Bij paneelbouw maken wij gebruik van componenten van hoogwaardige A-merk fabrikanten. Alle producten die voor de paneelbouw door ons installatiebedrijf worden gebruikt voldoen bovendien aan alle NEN-normen.

Kies voor ons installatiebedrijf in Amstelveen en neem contact op!

Mocht u eerst contact met ons op willen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn, dan is dat uiteraard altijd een optie. Contact opnemen kan door te bellen of te mailen. Bij ons installatiebedrijf in Amstelveen kunt u uiteraard rekenen op een deskundig advies. Heeft u ons installatiebedrijf in Amstelveen nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden.