Vakkundige aansluitingen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Amsterdam? DQS Meet- en regeltechniek is u graag van dienst. Heeft u in Amsterdam een installatiebedrijf nodig, dan kunt u bij ons rekenen op vakkundige medewerkers en een uitgebreide service. Wij hebben als installateur op het gebied van Meet- en regeltechniek en klimaatbeheersing alles in huis om uw klus succesvol af te ronden. Uiteraard wilt u voor een installatiebedrijf in Amsterdam ook niet teveel betalen. U kunt bij ons daarom niet alleen rekenen op een breed scala aan diensten, maar ook op een scherpe prijs. Op basis van een scherpe offerte kunnen wij u vooraf vrijblijvend laten zien wat de kosten voor uw klus zullen zijn.

Een installatiebedrijf met een brede klantengroep

Wij hebben als installatiebedrijf in Amsterdam uiteraard al heel wat ervaring op kunnen doen, waarbij al veel klanten naar tevredenheid geholpen zijn. Als installatiebedrijf zouden wij het zeer op prijs stellen als wij ook uw klus in Amsterdam tot in de puntjes mogen verzorgen. De klantengroep van ons installatiebedrijf bestaat niet alleen uit klanten die gekozen hebben voor nieuwbouw, maar ook bij renovatie staan wij altijd graag voor u klaar. Veel voorkomende panden waar wij aan het werk gaan zijn kantoorgebouwen, schoolgebouwen, verzorgingshuizen, bankgebouwen en industriële panden.
Elektricien

Een compleet dienstenpakket

Meet- en regeltechniek advies in Amsterdam

Voor een deskundig advies op het gebied van meet- en regeltechniek in Amsterdam kunt u terecht bij de experts van ons installatiebedrijf. Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van kastenbouw, ketelregelingen en vele andere zaken. Doordat wij Priva, Siemens en Deos gecertificeerd zijn, kunt u er van op aan dat u te maken heeft met de beste professionals op het gebied van meet- en regeltechniek. Een optimaal binnenklimaat, hoge mate van energiebesparing, comfort en efficiency staan bij ons installatiebedrijf daarbij hoog in het vaandel.

Klimaatbeheersing in Amsterdam

U kunt ons inschakelen voor elke projectfase voor uw nieuwe klimaatinstallatie. Vanaf het begin tot aan de eindoplevering kunnen wij betrokken zijn om u van de meet- en regeltechniek te voorzien die van belang is voor uw project.

Hardware en software engineering in Amsterdam

Aan de basis van elk ontwerp met betrekking tot hardware en software engineering in Amsterdam staat een uitgebreide regeltechnische beschrijving van de installatie. Bij engineering van hardware en software is PLC een veelvoorkomende term. PLC is een afkorting die staat voor Programmable Logic Controller’. Naar het Nederlands vertaald staat PLC voor: programmeerbare logische eenheid. In een dergelijk PLC-systeem wordt de werking van een machine door ons installatiebedrijf geregeld. Daarnaast werkt ons installatiebedrijf in Amsterdam met Synco. Synco zorgt voor geïntegreerde en intelligente gebouwsystemen. Synco kan door middel van deze gebouwsystemen een aanzienlijke energiebesparing voor u opleveren, zonder dat het comfort van uw leefomgeving afneemt. Met Webeasy kunnen wij de klimaat- en ruimteregeling en beveiliging beheersen. Webeasy maakt op die manier alle onderdelen van installaties in gebouwen transparant.

Bekabeling en installatie in Amsterdam

Voor alle bekabeling- en installatiewerkzaamheden beschikt ons installatiebedrijf over een eigen montageploeg. Onze monteurs zijn uiterst vakkundig, flexibel en komen altijd hun afspraken na als het gaat om installatie en bekabeling. Of het nu gaat om kastenbouw, of andere vormen van elektrotechniek in Amsterdam, onze specialisten kunnen uw volledige installatie voorzien van de juiste bekabeling.

Paneelbouw in Amsterdam

Vanuit onze eigen werkplaats kunnen wij de paneelbouw voor u in Amsterdam verzorgen. Bij paneelbouw maken wij gebruik van componenten van hoogwaardige A-merk fabrikanten. Alle producten die voor de paneelbouw door ons installatiebedrijf worden gebruikt voldoen bovendien aan alle NEN-normen.

Neem contact op met ons installatiebedrijf voor informatie

Vrijblijvend contact opnemen met ons installatiebedrijf is uiteraard geen enkel probleem. Heeft u in Amsterdam dus advies nodig of wilt u voor uw klus een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden.