Van pionier tot technologieleider!

Technologie om opgelucht adem te halen.

Het klimaat en de grondstoffen van onze planeet verdienen respect en de beste technologische oplossingen. Op het gebied van hoog gespecialiseerde regelsystemen voor gebouwautomatisering hebben wij deze inmiddels ontwikkeld.

DEOS Control Systems GmbH (tot 01.07.2009 Plüth Regelsysteme GmbH) ontwikkelt en produceert intelligente en complete systemen voor automatisering van gebouwen. Deze zijn voorzien van de modernste technologieën en efficiënt in energieverbruik.

In een gebouw kunnen alle functies comfortabel en eenvoudig gestuurd worden op een ingestelde gewenste waarde. Alle opnemers, servomotoren, regelpanelen, verbruikers en toestellen worden met elkaar verbonden in een gebouw. Kenmerkend daarbij is de decentrale opstelling van de besturingssystemen en de onbeperkte koppeling met verschillende bus systemen.

Op basis van onze innovatieve producten hebben wij ons in de laatste jaren ontwikkeld tot één van de grootste Duitse fabrikanten van complete systemen voor de moderne IP en web gebaseerde gebouwautomatisering. Daarbij vinden wij één ding heel belangrijk: wij ontwikkelen alle basisproducten zelf, van sensoren en corrigerende organen via DDC componenten tot het beheerstation van gebouwen. Alleen zo is het mogelijk continue de ondersteuning die onze partners verdienen voor onze producten te bieden.