De producten van Priva

Priva is een wereldwijde marktleider van producten voor procesbeheer en klimaatregelingen voor de internationale glastuinbouwsector. Ook voor gebouwen en bedrijfspanden levert Priva producten en diensten voor duurzame en vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer. Eén op de drie gebouwen in Nederland in de gebouwde omgeving is uitgerust met een Priva-klimaatregelingssysteem. Eindgebruikers bevinden zich veelal in de industrie, utiliteit en tuinbouw. Wilt u meer te weten komen over wat de producten voor uw meet- en regeltechniek toepassing kunnen betekenen? En zoekt u een deskundige installateur? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met DQS Meet- en regeltechniek, de betrouwbare partner van Priva.

Think global, act local

Priva is een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Op wereldschaal betekent dit altijd toegang tot de kwaliteitsproducten van Priva. Met kantoren in West-Europa (België, Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië) en in Canada, Mexico en China is er een uitgebreid en wereldwijd partner- en dealernetwerk ontstaan dat dicht op de eindgebruiker staat. Door samen te werken met lokale partijen en door lokale gebruiken en het milieu zeer serieus te nemen, is ze doorgegroeid tot een gerenommeerd merk.

Priva

Doorontwikkeling en innovatie

Om groei en ontwikkeling te stimuleren brengt Priva partijen bij elkaar. Door verbindingen te leggen ontstaan nieuwe combinaties, vaak op de grenzen van sectoren, landen en overheden. Dit levert een ideaal klimaat op voor innovatie. Priva investeert voortdurend in nieuwe producten en concepten. De innovatie van vandaag is de standaard van morgen. Wij geloven in innoveren door kennis te delen. Daarom werken wij op reguliere basis samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en zakelijke partners. De mens staat centraal. Vertrouwen op talent en ruimte geven aan ontwikkeling brengt het beste in mensen boven. In de mensen van Priva, de mensen van alle partners, dealers en eindgebruikers. Priva stimuleert de ontplooiing van haar netwerk, gelooft in de groeipotentie van haar klanten en vertrouwt op de kracht van haar partners, dealers en leveranciers. Om deze redenen gebruikt DQS Meet- en regeltechniek naar volle tevredenheid de producten van Priva in alle industriële meet- en regeltechniek systemen, gebouwbeheersystemen en klimaatregelingen.

MQS voor uw hoogwaardige Priva installaties

DQS is specialist op het gebied van regel- en besturingstechniek in klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen. We werken zowel voor werktuigbouwkundige installatiebedrijven als voor opdrachtgevers zoals zorginstellingen, kantoorgebouwen, hotels, scholen, winkels, eigenaren van luxe woningen en partijen in de industrie. Bij DQS werken ervaren calculators, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers en installateurs. Stuk voor stuk vakmensen in duurzame regeltechniek, die in staat zijn buiten de gebruikelijke kaders te denken. We zetten onze expertise in om de vraag van de opdrachtgever te vertalen naar slimme oplossingen. We zijn een flexibel team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien is DQS lid van Techniek Nederland. Vanuit onze vestiging in onze hoofdstad Amsterdam werken onze installateurs aan meet- en regeltechniek projecten in heel Nederland.

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid is het bestaansrecht van Priva, dus geen etiket of modetrend. Priva ontwikkelt en levert producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer voor eindgebruikers in de tuinbouw, utiliteit en industrie. Het streven daarbij is een minimale belasting van onze planeet. We maken in onze oplossingen zo efficiënt mogelijk gebruik van schaarse natuurlijke hulpbronnen als water en energie. Om duurzaam bezig te zijn wordt er veel samengewerkt met en vertrouwd op partners zoals DQS Meet- en regeltechniek. Zo ontstaat er een open netwerk waarin kennis, ervaring en energie toegankelijk wordt gemaakt. Uiteindelijk vertaalt dit zich in betere producten en optimale service. Vertrouw dus op de kwaliteit van Priva en de toegepaste expertise van de installateurs van DQS in klimaatregeling en procesbeheer.

Uw meet- en regeltechniek toepassing en Priva

Of u nu paprika’s teelt in winterse omstandigheden, sproeisystemen wilt optimaliseren, lichtinval makkelijk wilt regelen of een optimale luchtvochtigheid wilt bereiken in uw kas of werkomgeving: werken met Priva meet- en regeltechniek geeft vele voordelen. Zo kunt u erop vertrouwen dat producten volledig getest zijn voor de omstandigheden waarin deze gebruikt zullen worden, zodat storingen worden geminimaliseerd. Laat deze systemen vervolgens door een ervaren installateur zoals DQS aanleggen en vertrouw op optimale prestaties van uw klimaatregeling, procesbeheer of industriële toepass

Neem nu contact op met uw Priva installateur

Als gerespecteerd Priva partner kunt u rekenenen op de expertise van DQS voor uw project in de meet- en regeltechniek, klimaatbeheersing, gebouwenbeheersystemen en procesbeheer. Met goed opgeleide calculators, projectleiders, werkvoorbereiders en installateurs haalt u een schat aan kennis in huis. Voor industrie, tuinbouw en utiliteit leveren wij bovendien kwaliteitsproducten. Heeft u nog vragen over hoe wij te werk gaan of over de Priva producten die wij gebruiken? Neem dan contact met ons op via 020-6926939 of info@dqsbv.nl. Meet- en regeltechniek makkelijk gemaakt met Priva en uw DQS installateur!